Visage Technologies
Face Tracking & Analysis

Pravila natječaja “Job Fair 2019”

PRAVILA NATJEČAJA „JOB FAIR 2019“

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Job Fair 2019“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) je Visage Technologies d.o.o., Ivana Lučića 2a, Zagreb (u daljnjem tekstu Priređivač).

Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka (www.facebook.com) niti je povezan s Facebookom.

Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač pridržava pravo izmjene ovih Pravila, a o tome će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni na Visage Technologies web stranici.

OPIS NATJEČAJA

Nagradni natječaj održava se dva dana, 15. i 16.05.2019. u razdoblju između  9:00h – 16:30h na Facebook profilu Visage Technologies. U nasumično vrijeme bit će objavljena nagradna pitanja. Da bi korisnik sudjelovao u natječaju, mora odgovoriti na pitanje u komentaru odgovarajuće objave.

Pravo sudjelovanja u Natječaju ima svaka osoba s aktivnim statusom studenta. Sudionici imaju pravo osvojiti samo jednu nagradu unutar ovog natječaja. U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

Prvi sudionik/ica koji točno odgovori na pitanje osvaja nagradu. Pobjednici podižu nagradu uz predočenje važećeg indeksa i osobne iskaznice.

NAGRADE

Visage Technologies podijelit će četiri nagrade – četiri poklon bona od 500kn iskoristiva u trgovini Links. Svaki dan trajanja nagradne igre podijelit će se dva poklon bona.

Dobitnici nagrada nemaju pravo zahtijevati drugačije Nagrade od onih koje su im dodijeljene ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnici nagrade bit će kontaktirani porukom putem Visage Technologies Facebook profila i obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade.

Dobitnik je dužan dati na uvid svoje osobne podatke (ime i prezime i  adresu) i važeći indeks. Svi dobitnici obvezuju se koristiti istinite i točne osobne podatke.

Ukoliko se netko od dobitnika ne odazove u navedenom roku, nagrada će se dodijeliti prvom idućem sudioniku koji je točno odgovorio na nagradno pitanje.

Podaci zaprimljeni za vrijeme trajanja nagradne igre koristit će se isključivo u svrhu održavanja ovog Natječaja. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati Sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila ovog natječaja, te ako se radi o profilu za koji postoji osnovana sumnja da je lažan.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Priređivač ni na koji način ne preporučuje, ne podržava, ne promiče, niti odgovara za sadržaje, njihovu dostupnost, ni uvjete pod kojima su isti dostupni na internetskim stranicama trećih osoba koje Sudionici objave u okviru sudjelovanja u Natječaju.

← back  
Go to top